Bericht versturen
CHINA Touchscreen-monitor fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Cris Angel

Telefoonnummer : +86 182 1801 0948

WhatsApp : +8618218010948

Free call

Hoe te om Draadverbinding op Amerikaanse Roulettespelen te maken?

September 6, 2022

Laatste bedrijfscasus over Hoe te om Draadverbinding op Amerikaanse Roulettespelen te maken?

 

De mensen in Jamaïca kopen altijd onze Producten van Amerikaanse Rouletteuitrustingen, zoals Touch screen, Voeding, Meters, Bill Acceptor, en Printer, of Bedradingsuitrusting. of Hoofdmainboard. Slaaf Boards.

sommige Mensen vragen ons zelfs om een Video te maken om hen te onderwijzen hoe de Draad wordt verbonden of hoe te naar Spel het Plaatsen van Amerikaanse Roulette te gaan.
Zo Finanlly maakten wij tot Wat Video aan Klant om hen te onderwijzen hoe te aan het te werken.

En dit is de Video om Klant te onderwijzen hoe te om de Bedradingsuitrusting op de Amerikaanse Uitrusting van Roulettespelen te verbinden.
   


Dit is Video zoals hieronder van Amerikaans Roulettespel om de Montages van de Amerikaanse Roulettespelen te onderwijzen.
 

 

Sommige Mensen willen Cheapper Bill Acceptor het op Amerikaanse Roulettespelen gebruiken, Geen gebruik de Jamaicaanse Dollor van Kwestiebill acceptor of Dollar of Trinidad Dollar van USD. Dit Bill Acceptor Also Works, maar Koper moeten ons vooraf vertellen alvorens wij verschepen.

Geen Kwestieimpuls of Serie, Dit Merk TB77 Modelbill acceptor both works.

 

 

Ook zal Deze Video hieronder aan Klant tonen hoe de Draad van Bill Acceptor And Printer-de werken aangaande Amerikaanse Roulette, gelieve Video zoals hieronder te controleren:

 

 


Soms willen de Mensen Printer op de Amerikaanse Machines van Roulettespelen kopen, en niet weten hoe het werkt, zodat moet de Video hieronder Tonen hoe te om de Draad te verbinden en laat zien hoe deze Printer Works op Amerikaanse Rouletteuitrustingen.

 

 


 

 

 

Ook is Er een HOOGSTE Merk HOOGSTE TP70 Bill Acceptor van Bill Acceptor Named, dat Er Geen Stapelaar op Bill Acceptor is. Maar zijn zeer Aantrekkelijke Prijs ook, het kan Aalso aan Amerikaanse Roulette werken, te controleren gelieve Video zoals hieronder
 
 

 

 

Natuurlijk, wil Één of andere Klant Bill Acceptor On American Roulette, maar met Stapelaar gebruiken, zodat kunt u een Blik van de Video hebben die wij met HOOGSTE Merkmodel gebruikten: Het HOOGSTE Model van TP70 P5. Dit Bill Acceptor Works op Amerikaanse Roulette, ook op Vissenspel, ook op POG. Ook, Geen Kwestie Trinidad Dallor of Jamaïca Dollor of de Amerikaanse V.S. Dallor. klant zij ons moeten vooraf vertellen alvorens wij verschepen. Zo zullen wij het maken. Gelieve te controleren de Video zoals hieronder, en hen u zal kennen meer.

 

Ook het kocht Één of andere Cusromer onze HOOGSTE Printer op de Amerikaanse Raad van het Roulettespel en weet niet hoe te om de Draaduitrusting op Printer te verbinden, of de Printer Software is niet correct. Zo zullen zij onze Apparaat en Nee ons nodig hebben om een Software per E-mail te verzenden om de Software op het te bevorderen om de Printer Work te maken, alstublieft Video controleren zoals hieronder:

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in