China Touchscreen-monitor fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Zhang

Telefoonnummer : +86 199 2609 8985

WhatsApp : +8619926098985

Free call

10.1 15 17 19 22 23,6 27 32 43 Fabriek van het 55 Duim de Capacitieve en Infrarode Touche screen

February 3, 2021

Laatste bedrijfscasus over 10.1 15 17 19 22 23,6 27 32 43 Fabriek van het 55 Duim de Capacitieve en Infrarode Touche screen


Wij zijn een Touch screen Productiefabriek, Who Opbrengst Alle Grootte van Klein tot Groot, of het Infrarood Touch screen of Capacitief Touch screen is. elk van Ons touch screen heeft HDMI, VGA, USB-Aanrakingsinterface. En 3M RS232. Periodieke Aanraking.

Wij hebben een Brede Waaier Gebruik van Touche screnen, maar de meesten van hen zijn op Groef Arcade Skilled Games Machines. Er is Heel wat Spel toont in China en Macao en Vegas. Voor Brandverbinding, zijn Dragon Link, de Bliksemverbinding, de Megaverbinding, de Buffelsgouden medailles, en de Gekke Geldgouden medailles, dat aan Onze Monitors.Other-Spelen zoals Originele Brandverbinding werken, Fusie 4, Fusie 5, en Originele Bally-Spelen Compatibel allen.


Er zijn ook de Touche screnen van 10,1 Duimmonitors, die in de Verenigde Staten zeer Populair zijn. De Monitors met Lichten, de Snelheid en de Wijze van de Lichten allen kunnen door Knopen achter Lcd worden aangepast. Als Sommige Spelers niet van de Lichten op de Monitors houden, zijn Er Sommige Knopen om de Lichten uit te doen. Als u Onze Monitor koopt, en als u niet het weet hoe te om het uit te zetten, kunt u Onze Naverkoopdienst roepen en wij zullen u Sommige Naverkoopvideo's verzenden om Uw Probleem op te lossen.De Tweede Grootte is het 19-duim Infrarode Scherm, zodat bezet het 19-duim Infrarode Scherm een Grote die Markt in de Verenigde Staten en Jamaïca, hoofdzakelijk op het Leven van Luxury.Pog wordt gebruikt. Amerikaanse Roulettespelen. Gewoonlijk gebruiken wij Container door Container aan Verenigde Staten.


Er zijn ook Klanten van Who van Europa is hoogst Deamnd voor Gokautomaten, en veel van hen willen de Capacitieve Schermen. Zo is Ons Huidig Productiegamma van de Capacitieve Schermen 19 „, 22“, 23,6 „en 27“, 32 „en 43“. De al deze Capacitieve Schermen kunnen voor Chinese Gokautomaatspelen en Amerikaanse Originele Spelen worden gebruikt.

Als de Klant Onze Monitor koopt, wanneer hij te weten komt dat Onze Monitor Zijn Programma niet aanpast, zolang de Klant Terug Motherboard verzendt, en wij geen Relevante Bestuurder Programs Before hebben gemaakt, dan krijgen wij Motherboard van de Klant, kunnen wij Ons Touch screen met het Spel Motherboard.Becase Compatibel maken van de Klant wij Onze Ingenieurs kunnen Software hebben programmeren die met dat werken.


Goed ook verkoopt het 27-duim Capacitieve Scherm. De euro Monitorkabinetten heeft Dubbele Monitorskabinetten. Dit Soort Chassis wordt verkocht heel wat in Europa en de Verenigde Staten, 32 Duim en 43 Duim de Capacitieve Schermen, verkopen wij ook heel wat van hen, als u wilt het weten. Voor Om het even welke Informatie en Vereisten van de Aanrakingsvertoning. U kunt aan ons spreken en ons een Onderzoek verzenden, en dan kunnen wij contacteren, u voor Lezing danken, u danken. 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in